January 2011

Drive Ke Raub

salam semua. Rini ada plan peribadi untuk ke raub pahang dengan family sebelah mak. Gerak awal lagi dalam pukul 4 am tadi. Sempat berenti s...

Tahniah Buat Skuad Kelantan!

Juara Piala Malaysia Kelantan julang Sumbangsih SHAH ALAM, 29 Jan — Juara Piala Malaysia 2010 Kelantan memenangi pertemuan sumbangsih untuk ...

Rugi Tidak Dapat Pergi Tg Malim

salam semua.. rasanya rugi pulak sebab tak dapat nak join kawan-kawan yang lain ke upsi kat tanjung malim rabu lepas. sebenarnya memang dah...

Buat Kekasihku Yang Disayangi. Sudikah Engkau Membacanya?

Cinta di Luar Batas Aku mencintaimu melebihi segala batas tak cukup daratan berbatas pantai Cintaku luap samudera. Luas membentang permadan...

Fakta Menarik Tentang Bill Gates

Inilah 9 fakta menarik tentang Bill Gates; 1. Bill Gates menghasilkan wang US$250 setiap satu saat, iaitu lebih kurang US$20 juta sehari da...

Chong Wei Muncul Juara Terbuka Malaysia

KUALA LUMPUR, 23 Jan (Bernama) -- Pemain badminton perseorangan negara Datuk Lee Chong Wei mempertahankan kedudukannya sebagai juara Kejoha...

Salam Permulaan

Assalamualaikum buat semua kawan-kawan. Ahamdulillah la kan, saya sempat buat blog atas nama sendiri hehehe.. mujur la domain ni avalaible l...